Jūrmalas slimnīcā dzimis šogad 1000. bērniņš

1.oktobrī plkst. 15.40 Jūrmalas slimnīcā pasaulē nācis šogad tūkstošais bērniņš – Sigitas un Dāvida Prolu ģimenē piedzimusi meitiņa. Jaundzimušajai dots vārds Grēta.

Māmiņai Sigitai šīs ir jau otrās dzemdības Jūrmalas slimnīcā. Mājās Rīgā viņus gaida trīsgadīgā māsiņa Alise, kas arī dzimusi Jūrmalas slimnīcā. Tieši pozitīvā pirmo dzemdību pieredze kopā ar vecmāti Līvu Liepiņu, lika arī otrreiz atgriezties šeit.

Vislielāko paldies Sigita saka vecmātei Līvai par ātro un vieglo satikšanos ar meitiņu, par lielisku komandas darbu un drošības un pārliecības sajūtu, kas ir tik svarīga dzemdībās katrai sievietei. Māmiņa Sigita uzsver, ka visu laiku, arī pēc dzemdībām ir jutusies aprūpēta gan pati, gan mazā meitiņa.

Meitenītes  svars piedzimstot bija 4050 gr., bet garums 55 cm.  Dzemdības pieņēma vecmāte Līva Liepiņa, jaundzimušo aprūpēja neonatologs Dina Krūze un bērnu māsas Ilona Orniņa-Grīnliņa un Jolanta Šustere.  Par atsāpināšanu dzemdības rūpējās anesteziologs Raitis Bardavskis.

Jūrmalas slimnīca ir viena no populārākajām Latvijā, kuru mazuļa sagaidīšanai izvēlas ne tikai jūrmalnieki, arī ģimenes no citām Latvijas pilsētām.

Jaundzimušās meitenītes vecākus sveica Jūrmalas valstspilsētas domes priekšsēdētāja Rita Sproģe, Jūrmalas slimnīcas valdes priekšsēdētājs dr. Egons Liepiņš, dzemdību nodaļas vadītāja dr. Jolanta Bārbale-Mālniece, vecmāte Līva Liepiņa, vecākā vecmāte Evita Brigere, neonatologs Dina Krūze u.c. dzemdību nodaļas darbinieki.