Jūrmalas pilsētas dome piešķir Goda rakstu ārstei Tamārai Linkevičai

Jūrmalas pilsētas domes Apbalvojumu piešķiršanas komisija pēc saņemto pieteikumu izvērtēšanas Goda rakstu par ieguldīto darbu pilsētas iedzīvotāju veselības aprūpē pasniegs Tamārai Linkevičai, SIA „Jūrmalas slimnīca” ārstei anestezioloģei-reanimatoloģei, Asins kabineta vadītājai.

Tamāra Linkeviča dzimusi 1947.gada 25.jūlijā. 1972.gadā Rīgas Medicīnas institūtā ieguvusi ārsta kvalifikāciju. 1974.gadā uzsākusi darbu Jūrmalas pilsētas centrālajā slimnīcā (tagadējā Jūrmalas slimnīcā) par anesteziologu – reanimatologu. 41 gada laikā strādājot un joprojām turpinot darbu Jūrmalas slimnīcā ārste Tamāra Linkeviča ir sevi pierādījusi kā profesionālu, zinošu speciālistu ar nesavtīgu attieksmi pret darbu un ir kā paraugs godprātībai un pienākuma apziņai. Dr.Tamāra Linkeviča ir bijusi Anestezioloģijas, reanimatoloģijas nodaļas vadītāja, visus darba gadus Jūrmalas slimnīcā ir vadījusi Asins kabinetu un turpina to darīt arī šobrīd, strādājot jūrmalnieku un pārējo reģiona iedzīvotāju veselības labā.

2014.gadā ārste Tamāra Linkeviča saņēma pateicības rakstu par ilggadēju, profesionālu darbu un ieguldījumu SIA „Jūrmalas slimnīca” attīstībā un pašaizliedzīgu darbu pacientu veselības aprūpē.

Bieži ārsti Tamāru Linkeviču var sastapt nūjojot pie jūras, kur daktere atgūst spēkus un smeļas enerģiju jaunai darba dienai.

 

Apbalvojumus laureātiem pasniegs Latvijas Republikas proklamēšanas 97.gadskārtai veltītā svinīgā sarīkojumā 17.novembrī Dzintaru koncertzālē. Jūrmalas pašvaldība augstāko apbalvojumu – Goda zīmi un titulu “Goda jūrmalnieks” – dibinājusi šogad, lai izteiktu atzinību par cilvēku ieguldījumu Jūrmalas pilsētas attīstībā un kūrortpilsētas vārda popularizēšanā.