Uzlādē sevi un atbrīvojies no liekajiem kilogramiem

Jūrmalas slimnīca piedāvā īpaši draudzīgu cenu liekā svara ārstēšanai – kuņģa balona ievietošanai un kuņģa samazināšanas operācijai.

No 2014. gada 13. oktobra līdz 31. decembrim par 10 % lētāk!

Princips veselīgas fiziskās formas saglabāšanai ir vienkāršs – cik enerģiju uzņem, tik arī patērē, taču nav noslēpums, ka bieži vien nepatērētā enerģija rada tauku uzkrāšanos, kam seko par hronisku slimību nodēvētā aptaukošanās. Liekais svars ir izplatīta un strauji augoša veselības problēma, kas var izraisīt invaliditāti un saīsināt dzīves kvalitāti un ilgumu.

Piedāvājam dažādas metodes svara samazināšanai līdz gada beigām par īpaši draudzīgu cenu:

 

  • Bariatriskās operācijas
    • kuņģa apiešanas (šuntēšanas) operācija
    • kuņģa rezekcija (vertikāla gastroplastika)
  • Kuņģa balona implantēšana

 

Bariatriskā operācija ir ķirurģiska metode, kas ārstē pacientus ar diagnosticētu slimību – aptaukošanos. Operācija ir vienīgais veids kā iegūt nozīmīgu, ilgstošu svara samazināšanos un kā aizkavēt jaunu, aptaukošanās izraisītu slimību rašanos. Pēc operācijas pacienti 6 mēnešu līdz divu gadu laikā vidēji zaudē 80% liekā svara. Daudzas slimības, kas ir saistītas ar lieko svaru kā diabēts, augsts asinsspiediens, augsts holesterīns, bezmiegs, hormonālās problēmas un neauglība izzūd vai uzlabojas pēc operācijas. Tāpat arī uzlabojas psihiskā veselība, izzūd depresija un bailes.

Kuņģa balona implantēšanu veic gastroskopijas laikā. Ārsts balonu ievieto kuņģī un piepilda ar sterilu fizioloģisko šķīdumu, tas aizpilda kuņģi un apmierina cilvēka apetīti ātrāk. Šī ir īstermiņa ārstēšanas metode, jo balons tiek izņemts sešu līdz divpadsmit mēnešu laikā. Šajā laikā cilvēks zaudē aptuveni 20% līdz 65% no sākotnējā liekā svara.

 

 

 

Lai uzzinātu vairāk par piedāvājumu, sazinieties ar pacientu koordinātori Lailu Bekmani, tālrunis: +371 67754076, +371 26530660. E-pasts: e-pasts: