Galvas asinsvadu doplerogrāfija – palīdzēs diagnosticēt Jūsu veselības stāvokli

SIA „Jūrmalas slimnīca” ir orientēta uz kvalitatīvu veselības aprūpi, tādēļ pakalpojumu klāstā ievieš arvien jaunus izmeklējumus, kas palīdz diagnosticēt dažāda veida saslimšanas. Diagnostiskās- radioloģijas nodaļā pacientiem piedāvā brahiocefālo un transkraniālo asinsvadu dupleksa skenēšanu ar krāsas doplerogrāfiju un spektrālanalīzi.

Doplerogrāfiju veic ar speciālas iekārtas – doplera – palīdzību. Tā ir unikāla metode, kad aparatūra reģistrē asiņu plūsmas virzienu un ātrumu asinsvados, tādējādi ļaujot spriest par slimību izraisītām pārmaiņām un funkcionālo stāvokli asinsvados. Izmeklēšana ļauj spriest par asinsvadu līmeni, atklāj asinsvadu sašaurinājumus un citas asinsvadu patoloģijas. Svarīgi šo izmeklējumu izdarīt pie dažāda rakstura galvassāpēmgalvas reiboņiem, kā arī paaugstināta asinsspiediena.

Radioloģijā lieto datorus un citu sarežģītu tehnisko aprīkojumu, kas ļauj ielūkoties pacienta ķermenī. Radioloģiskos izmeklējumus veic augsti kvalificēti darbinieki – tehniķi un rentgenlaboranti, kā arī speciāli apmācīti ārsti- radiologi, kas analizē ķermeņa uzņēmumus uz speciālas filmas vai datora ekrāna, kā arī izdara virkni specializētu izmeklējumu. Radiologi nosūta izmeklējuma rezultātus ārstējošiem ārstiem- kvalificētiem slimnīcas internistiem, kardiologiem un neirologiem.

Ja Jums ir :

  • galvassāpes;
  • galvas reiboņi;
  • paaugstināts asinsspiediens

Jums nepieciešams veikt šo izmeklējumu!

Sīkāka informācija Diagnostiskās- radioloģijas nodaļā,

Kontakttālrunis: 67512953