Jūrmalas slimnīca pakāpeniski atjauno ambulatoro pacientu plūsmu

Jūrmalas slimnīca no šodienas, saskaņā ar Veselības ministrijas rīkojumu  Nr.59“Par veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas ierobežošanu ārkārtējās situācijas laikā” veiktajiem grozījumiem, ir atsākusi sniegt izmeklējumus un ambulatorās konsultācijas pacientiem.

Tuvāko nedēļu laikā slimnīcas Klientu apkalpošanas centra darbinieki apzvanīs pacientus, kuriem  iepriekš tika atcelti  izmeklējumi un atteiktas vizītes pie speciālistiem, un piedāvās tuvāko iespējamo pieraksta laiku. Tikmēr lūdzam šos pacientus atkārtoti sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai aktualizētu izmeklējuma vai konsultācijas nepieciešamību – atkārtots pieraksts tiks veikts pacientiem ar jaunu nosūtījumu (arī elektronisku), kurā papildus veikta atzīme par to, ka pacientam nav  klīniskie simptomi vai dati par iespējamiem epidemioloģiski bīstamiem kontaktiem COVID 19 infekcijas sakarā. Tas nepieciešams, lai nodrošinātu medicīnas personāla un stacionāra pacientu papildu drošību no epidemioloģiskā viedokļa.

Jauni, līdz šim nepieteikti pacientu izmeklējumi un vizītes netiks reģistrētas, jo priekšroka tiks dota iepriekš atteiktajiem pacientiem. Par ambulatoro pakalpojumu atjaunošanu pilnā apmērā ziņosim atsevišķi.

Citi Jūrmalas slimnīcā pieejamie pakalpojumi: šeit.