Jūrmalas slimnīca saņem kvalitātes vadības sertifikātu ISO 9001:2015

Sertifikācijas process ir noslēdzies un Jūrmalas slimnīca ir saņēmusi ISO 9001: 2015 sertifikātu, kas apliecina starptautisku kvalitātes vadības sistēmas prasību ievērošanu!

Slimnīcai ir sertificēta kvalitātes vadības sistēma atbilstoši ISO 9001:2015 standarta prasībām. Sertifikācijas joma: neatliekamā medicīniskā palīdzība, ķirurģijas, ginekoloģijas, internās medicīnas, dzemdību palīdzības, reanimācijas un anestezioloģijas, laboratorās diagnostikas, vizuālās diagnostikas, klīniskās radioloģijas, klīniskās fizioloģijas, endoskopijas, rehabilitācijas, dienas stacionāra un ambulatorās aprūpes speciālistu pakalpojumi. Veselības aprūpe mājās.

 

Arī slimnīcas laboratorijā ir ieviests starptautiskais standarts laboratorijas kvalitātes vadības sistēmā LVS EN ISO 15189:2013. Slimnīcas laboratorija ir kompetenta veikt izmeklēšanu no cilvēka iegūta materiāla hematoloģiska, koaguloģiska, klīniska, klīniski ķīmiska, imūnķīmiska, imūnhematoloģiska, citoloģiska izmeklēšana. LATAK reģistrācijas Nr. LATAK-M-598-02-2018

 

Tas ir patīkams turpinājms pēc Latvijas Ārstu biedrības pieķširta apbalvojuma “Gada slimnīca 2018”! Pateicamies katram slimnīcas darbiniekam par ieguldījumu un mūsu pacientiem – par augsto novērtējumu!