Dr. J. Bārbale-Mālniece saņem Jūrmalas valstspilsētas Goda rakstu!

Jūrmalas valstspilsētas pašvaldība 16. novembrī pasniedza pašvaldības augstākos apbalvojumus par īpašu ieguldījumu Jūrmalas attīstībā un kūrortpilsētas vārda popularizēšanā. Jūrmalas valstspilsētas pašvaldības Goda rakstu saņēma Jūrmalas slimnīcas Dzemdību nodaļas vadītāja Dr. Jolanta Bārbale-Mālniece! Apsveicam un lepojamies!

Jūrmalas slimnīcas Dzemdību nodaļa ir viena no populārākajām dzemdību iestādēm valstī, kur bērniņu laist pasaulē izvēlas māmiņas ne tikai no Jūrmalas un tuvējās apkārtnes, bet arī no Rīgas un citām lielākajām pilsētām. Dzemdību nodaļai jau izsenis ir lieliska reputācija un daudz pozitīvu atsauksmju, kurās īpaši uzsvērta personāla profesionalitāte un iejūtīgā, draudzīgā attieksme.
Dzemdību nodaļas ilggadēji sekmīgajā darbībā neapšaubāmi ir tās vadītājas Dr. Jolantas Bārbales-Mālnieces nopelns, kas ir teicama dzemdniecības jomas profesionāle un ļoti prasmīga kā komandas vadītāja. Dzemdniecībā, kur klātesošoss ir ne tikai prieks, bet arī pastāvīga spriedze, ļoti svarīga ir nodaļas personāla kā komandas saliedētība un tās augstā motivācija tiekties pēc izcilības. Dr. Jolantas Bārbales-Mālnieces pienesums šajā ziņā ir neapšaubāms.

Šogad aprit jau 20 gadi, kopš Dr. Jolanta Bārbale-Mālniece vada Jūrmalas slimnīcas Dzemdību nodaļu, kurai lielā mērā ir ietekme uz slimnīcas reputācijas rādītājiem un pakalpojumu kvalitāti Jūrmalas iedzīvotājiem. Šo gadu laikā Jūrmalas slimnīca saņēmusi tūkstošiem pozitīvu atsauksmju un medicīnas nozarē nozīmīgus novērtējumus un apbalvojumus – Dzemdību nodaļai ir piešķirts Mazulim draudzīgas slimnīcas statuss (2005.g.), saņemta Latvijas Ārstniecības iestāžu Kvalitātes balva (2015.g), Latvijas Ārstu biedrības piešķirts Gada slimnīcas statuss (2018.g.) un ISO 9001:2015 kvalitātes sertifikāts.

Attēls no Jūrmalas valstspilsētas arhīva: https://www.flickr.com/photos/jurmalalv/albums/72177720312758059/with/53336379917/