Magnētiskās rezonanses centrs uzsāks darbu jūnija sākumā

Jūnija sākumā Jūrmalā darbu uzsāk Vizuālā diagnostika četrpadsmitā filiāle – “Magnētiskās rezonanses centrs”. Šis projekts ir tapis sadarbībā ar Jūrmala valstspilsētas pašvaldību un SIA Jūrmalas slimnīca.

Jaunais “Magnētiskās rezonanses centrs” atrodas Jūrmalas slimnīca pēc Vizuālā diagnostika pasūtījuma jaunuzceltā modernā modulārā ēkā.

“Rentgens, ultrasonogrāfija, datortomogrāfija un citi izmeklējumi Jūrmalas medicīnas iestādēs jau bija pieejami, bet pietrūka viena “puzles gabaliņa” – magnētiskās rezonanses. Varam arī teikt, ka tagad Jūrmalas pilsētas veselības aprūpes sistēmas “sienā” esam iemūrējuši savu “ķieģeli”, kas ir vērā ņemams ieguldījums. Turklāt jāuzsver, ka tas ir noticis, pateicoties privātajai un publiskajai partnerībai. Esam pateicīgi gan “Jūrmalas slimnīcas” vadībai, gan Jūrmalas domei par atbalstu šī projekta tapšanā, jo tas nebija viegli, tomēr, salīdzinot ar citiem līdzīgiem projektiem, noritēja visai raiti,“ atzīmē SIA “Vizuālā diagnostika” valdes loceklis, SIA Veselības centrs 4 valdes priekšsēdētājs Māris Rēvalds.

Atklāšanas pasākumā ar savu klātbūtni pagodināja Jūrmalas domes priekšsēdētāja Rita Sproģe, Jūrmalas domes priekšsēdētājas vietnieks Jānis Lediņš un SIA Jūrmalas slimnīca – Jurmala Hospital valdes priekšsēdētājs Egons Liepiņš.

Lai saņemtu atbildes uz jautājumiem un pierakstītos izmeklējumam, lūdzam sazināties ar filiāli pa tālr. +371 67847714,+371 27878838 vai rakstiski e-pastā: .