Jaunas operāciju metodes Jūrmalas slimnīcā

Arvien dažādākas operācijas tiek veiktas Jūrmalas slimnīcā, lai pacientiem nodrošinātu plašāku pakalpojumu klāstu. Traumatologs – ortopēds Dr. Vitālijs Pasters pieņem pacientus un veic artroskopijas ar jaunāko medicīnas iekārtu palīdzību arī Jūrmalas slimnīcā.

Kad rodas sāpes locītavās, lielākoties ir nepieciešama arī ķirurģiska iejaukšanās. Artroskopija ir viena no locītavu ārstēšanas un diagnostikas veidiem. Slimnīcā artroskopijas tiek veiktas par maksu – 300 Ls (ceļa locītavas artroskopija, cenā iekļauta uzturēšanās stacionārā, anestēzija un citi ar operāciju saistītie izdevumi). Operācijas apmaksu pacients var veikt no saviem līdzekļiem vai izmantot apdrošināšanas sabiedrību polises, kas pilnībā vai daļēji sedz ar operāciju saistītos izdevumus.

Parasti gados vecākiem cilvēkiem sāpes izraisa locītavu deformācija, bet gados jauniem – menisku bojājumi. Artroskopija var noteikt mīksto audu savainojumus, kuri nav pamanāmi apskatē, rentgenā un citos testos. Artoskopijas laikā ārsts uzzina, kas notiek locītavā un var veikt tūlītēju ķirurģisko iejaukšanos vai noskaidrot turpmāko ārstēšanas plānu. Operācija ilgst no 10 līdz 40 minūtēm. Parasti nākamajā dienā pēc artroskopijas pacients dodas mājās.

Jūrmalas slimnīcā četrās operāciju zālēs ik dienu notiek 3-5 plānveida operācijas un 4-7 akūtās operācijas. Profesionāli speciālisti – ārsti komfortablos apstākļos veic minimāli invazīvas operācijas, laparoskopiskas operācijas, paplašinātu kāju vēnu endoskopiskās operācijas, vēdera dobuma konvencionālās operācijas, strutainās ķirurģijas operācijas, vairogdziedzera operācijas, proktoloģiskās operācijas un dažāda veida ginekoloģiskās operācijas.
Sīkāka informācija 67752254 vai 67512712.