Jūrmalas slimnīcā atklāj Māmiņu istabu

Pavasarim tuvojoties Jūrmalas slimnīca sarūpējusi dāvanu jaunajām ģimenēm- Māmiņu istabu. Pateicoties slimnīcas iniciatīvai un atsaucīgiem partneriem, māmiņām ir jauka telpa, kur paēdināt un pārtīt mazuli Jūrmalas slimnīcā. Sadarbības partneris SIA „German Products Baltics” nodrošinās Māmiņu istabu ar mazuļa aprūpei nepieciešamajām lietām- šķidrajām ziepēm un salvetēm.

Ārste neonataloģe- pediatre Dina Krūze: „Māmiņas kopā ar mazuļiem katru dienu slimnīcā veic izmeklējumus vai apmeklē ārstus. Iepriekš māmiņām nebija vieta, kur pārtīt vai zīdīt mazuli un tas sagādāja lielas neērtības, tādēļ arī ierosināju izveidot Māmiņu istabu”. Māmiņu istaba atrodas ērtā vietā pirmajā stāvā, kur māmiņas var arī atstāt bērnu ratiņus. Māmiņu istabātiks nodrošināti izdales materiāli par zīdīšanas veicināšanas programmu. Bērnu māsas dzemdību nodaļā jaunajām māmiņām sniedz konsultācijas par pareizu zīdīšanu.

Jūrmalas slimnīcai ir gods pārstāvēt „Mazulim draudzīgas slimnīcas” titulu jau gandrīz piekto gadu. Slimnīcā tiek realizēti visi Mazulim draudzīgas slimnīcas kritēriji. Papildus slimnīca vēlas nodrošināt bērnu audzināšanai patīkamu vidi. Māmiņām vairs nevajadzēs satraukumā meklēt, kur pārtīt mazuli, jo Māmiņu istaba būs brīvi pieejama no 12. marta plkst. 14:00 B korpusa 1. stāva 133. kabinetā.